رشد ۳.۵ برابری تپسی بعد از سرمایه‌گذاری سپ

کتاب اقتصاد اشتراکی با همکاری شرکت سپ و راه‌پرداخت رونمایی شد

نشست خبری برای رونمایی از چاپ کتاب اقتصاد اشتراکی روز ۲۱ آبان با حضور حسین واعظ قمصری، مدیرعامل شرکت پرداخت سامان یا همان سپ، میلاد منشی‌پور، مدیرعامل تپسی، برخی از مدیران سامان و سپ و جمعی از خبرنگاران در ساختمان پرداخت الکترونیک سامان کیش برگزار شد.

اقتصاد اشتراکی به مدلی از اقتصاد گفته می‌شود که امروزه در اکوسیستم استارتاپی وجود دارد. در این کتاب به پرسش‌هایی مانند کار و سرمایه‌داری در آینده چگونه خواهد بود؟ پاسخ داده شده است.

فرید ستاره، معاون کسب‌وکار نوین با اشاره به اینکه این شرکت دومین بازیگر حوزه پرداخت در کشور است، تاکید کرد: «ما در شرکت سپ معتقدیم فعالیت‌ها را با سایر بخش‌های اقتصادی کشور انجام بدهیم در همین راستا تاکنون با ۱۳ استارتاپ همکاری کرده‌ایم. در سپ با استارتاپ‌هایی که بتوانند در ۴ شاخص تکمیل زیست بوم محصول، توسعه بازار، مشارکت با گروه‌های فین‌تک، پرکننده شکاف و آینده نگری، فعالیت داشته‌باشند همکاری می‌کنیم.»

او در ادامه اضافه کرد: «این سرمایه‌گذاری‌ها از جنس سودآوری نیستند بلکه با هدف توسعه هرچه بیشتر و پیش‌برد اهداف استراتژیک سپ صورت گرفته‌اند.»

قمصری همچنین خبر از ایجاد یک کیف پول الکترونیکی با تپ‌سی داد و اعلام کرد که این کیف‌پول امکانات رقابتی به مراتب بیشتری از مدل‌های رقبا خواهد داشت. مدیرعامل تپ‌سی هم در این رابطه گفت: «اساسا دلیل دیرتر عرضه شدن این کیف پول، بهبود کیفیت خدمات و ارائه یک محصول کامل و بی‌نقص بوده است.»

در ادامه منشی‌پور سرمایه‌گذاری سپ در تپسی را یک سرمایه‌گذاری مفید خواند و گفت: «از زمان این سرمایه‌گذاری تا به امروز، تپسی یک رشد ۳.۵ برابری را تجربه کرده است. اکنون بین ۲۵ تا ۳۰ درصد پرداخت‌ها در تپ‌سی به صورت آنلاین انجام می‌شود و پیش‌بینی می‌کنیم با ارائه کیف پول اینترنتی این سهم افزایش خواهد داشت.»

او معتقد است مدل اقتصاد اشتراکی بیشتر بر اساس کسب‌وکارهای نوپا جریان دارد و مناسب کشورهایی نظیر ایران و هند است.

همچنین منشی‌پور با اشاره به پتانسیل اقتصاد اشتراکی سرویس Airbnb گفت: «این استارتاپ موفق شده در مدت کوتاه فعالیت خود قریب به ۵ میلیون اتاق برای سرویس‌دهی به مشتریانش در اختیار بگیرد. از طرفی گروه‌های بزرگ هتل‌داری مانند ماریوت تنها ۳.۹ میلیون اتاق در اختیار دارند.»

در این مراسم رضا قربانی، رئیس هیات مدیره موسسه تراکنش نیز با اشاره به انتشار کتاب اقتصاد اشتراکی گفت: « راه پرداخت از اردیبهشت ۱۳۹۰ فعالیت خود را آغاز کرد. تاکنون ۳۲ هزار نسخه ترجمه و کتاب‌های تخصصی منتشر کرده‌ایم. در سال ۱۳۹۸ هم تاکنون ۴۰ عنوان کتاب منتشر کرده‌ایم.»

او ادامه داد: «با توجه به اینکه ما از اقتصاد کشاورزی به اقتصاد پلتفرمی رسیده‌ایم و به صورت ناگهانی با یکسری اپلیکیشن روی گوشی‌های خود مواجه شدیم این کتاب می‌تواند تاثیری در آشنایی ما با این مدل اقتصاد داشته باشد.»

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.