خواهر گوگل شهر هوشمند کانادا را می‌سازد

استارتاپ خواهر گوگل برای ساختن شهری هوشمند در کانادا

دن دکتروف، مدیرعامل Sidewalk Labs از طرحی پیشرفته و بزرگ برای ایجاد نوآورانه‌ترین و خلاقانه‌ترین منطقه در سراسر جهان خبر داد.

همواره به ما گفته‌اند که مدینه فاضله یا آرمان‌شهر وجود ندارد ولی اکنون فناوری این امر را میسرکرده است. ساحل شرقی تورنتو قرار است تبدیل به یک آرمان‌شهر فناوری شود و استانداردی نو و جدید از نظر زندگی شهری در آن قسمت ایجاد شود. قرن ۲۱، قرنی پر از هیاهو بود که در کنار دغدغه‌هایی که برای بشر به وجود آورد، آسایش و راحتی زیادی را برای او فراهم کرد.

در صورتی که انسان‌ها بتوانند به معنای حقیقی وارد دوره شهر هوشمند شوند می‌توانند طعم واقعی راحتی را حس کنند. شرکت Sidewalk Labs که به آن، خواهر گوگل نیز گفته می‌شود، از طرحی عظیم و شگفت انگیز رونمایی کرد.

آن طور که اطلاعات پیرامون این طرح نشان می‌دهد، تاکنون ۹۹۰ میلیون دلار روی این طرح سرمایه‌گذاری شده است. قرار است یک منطقه در تورنتو کانادا ساخته شود و به یک الگو برای شهرهای هوشمند با فناوری فوق پیشرفته تبدیل شود.

مسلماً این گام، گامی بزرگ و بسیار مهم خواهد بود؛ زیرا پس از شروع این طرح قطعاً شرکت‌های دیگری کار خود را در این زمینه آغاز خواهند کرد و مناطق شهری هوشمند دیگری در سایر نقاط جهان به وجود خواهند آورد.

دن دکتروف، مدیر عامل شرکت خواهر گوگل اعلام کرد که این شرکت از پیش‌نویس طرح عظیم توسعه و نوآوری پرده برخواهد داشت. این طرح بعد از گذشت هجده ماه از آماده شدن آن، قرار است که با عنوان «تورنتوی فردا: رویکردی جدید برای رشد فراگیر» در ساحل شرقی تورنتو اجرا شود.»

وی اظهار داشت که این پروژه در واقع یک همکاری مشترک بین سازمان‌های دولتی در سطوح مختلف، شرکای غیرانتفاعی و بیش از ۱۰۰ شرکت فعال در تورنتو است. اجرا و راه اندازی این طرح عظیم از توان یک شرکت محدود خارج است و به همین خاطر شرکت‌های مختلف با هر توان و نیرویی که دارند باید پا به عرصه بگذارند و برای خدمت به جامعه بشری تلاش کنند.

اخبار اکوسیستم استارتاپی ایران در تلگرام آی‌چیزها دنبال کنید

این طرح در محتوا و مفهوم خود سرشار از حس نوع دوستی است. وقتی یک شهر هوشمند باشد، انسان‌هایی که در آن زندگی می‌کنند می‌توانند از نظر درمان، آموزش، ارتباطات، خرید و غیره در راحت‌ترین شیوه ممکن باشند. حتی شغل این افراد هم به صورت هوشمند خواهد بود. شهر هوشمند به معنای حقیقی کلمه یک آرمان‌شهر است.

شرکت مورد بحث به این خاطر با نام خواهر گوگل معروف شده است که مانند گوگل، زیرمجموعه شرکت بزرگ آلفابت است.

یکی از نکات بسیار مهم و اساسی در مورد منازل این طرح عظیم آن است که مصالحی که برای ساخت منازل شهر هوشمند مورد استفاده قرار می‌گیرد، به طور کامل سازگار با محیط زیست است و قرار نیست با هوشمندسازی شهرها، محیط زیست آسیب ببیند. به علاوه انرژی منازل هوشمند از طریق انرژی‌های پاک تأمین می‌شود.

میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای در منازل شهر هوشمند به کمترین حد خود خواهد رسید. دکتروف بر این باور است که وقتی پروژه شهر هوشمند به صورت واقعی پیاده شود و مردم جهان این شهر و تأثیر آن را از نزدیک ببینند، می‌توانند مزایای آن را درک کنند و شهر خود را هم با تلاش و همکاری به یک شهر هوشمند تبدیل کنند.

مطالب مرتبط:

زندگی شهری به کمک این طرح عظیم، معنا و شکل دیگری به خود خواهد گرفت و مسلماً بسیاری از ارزش‌ها را دگرگون خواهد کرد. حمل و نقل و جابجایی، پایداری، ساختمان‌ها و محل زندگی تحت تأثیر این نوآوری شکلی جدید به خود خواهد گرفت.

مترجم: جلال شایان

1 نظر
  1. علی استارتاپی می گوید

    شهر هوشمند تهران به کجا رسید رسانه محترم آی چیزها؟ آقای فرجود و دوستانش در شهرداری که این روزها می خواهند اسنپ و تپسی را تعطیل کنند واقعا می توانند شهر هوشمند بسازند؟ همیشه به استارتاپ ها باید گفت گول حرفهای خوشگل دولتیها را نخورند. تا دیروز می‌ گفتند استارتاپ ها تهران را هوشمند می کنند اما وقتی دیدند منافعشان به خطر افتاده به فکر نابود کردن استارتاپها افتادند

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.