ضرورت راه اندازی مرکز ملیIoT در ایران

معتمدی گفت: با توجه به سابقه ایران در زمینه ابر رایانه‌ها، پیشنهاد می‌شود یک مرکز ملی IoT راه‌اندازی کنیم.

احمد معتمدی رئیس دانشگاه امیرکبیر در مراسم بازدید وزیر ارتباطات از طرح ابر رایانه، اتاق تمیز و مرکز ماهواره برج فناوری ابن سینا که در این برج برگزار شد، گفت: خوشبختانه دانشگاه‌های برتر در بحث نوآوری و فناوری علم پیشرفت‌های خوبی داشته‌اند.

وی افزود: برنامه راهبردی دانشگاه در حوزه ICT خوب و قابل قبول بوده است، به طوری که شاهد توانمندی مطلوبی در این زمینه بوده و هستیم.
مرکز ملی IoT
به گفته رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر، افزایش شرکت‌های دانش بنیان ارتباط مستقیمی با بهبود وضع اشتغال دارد.

به گفته معتمدی، یکی از مشکلات بزرگ ما سیستم مرکزی است که در خارج از کشور وجود دارد. پیشنهاد می‌کنم با توجه به سابقه ما در زمینه ابر رایانه‌ها، بتوانیم یک مرکز ملی iot را راه اندازی کنیم.

رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: این دانشگاه دو سال پیش برج ابن سینا را افتتاح کرد­ و ابتدا ۱۰ شرکت­ دانش بنیان مورد حمایت قرار گرفتند­ و امسال تعداد این شرکت‌ها به ۱۲۳ رسیده است.

به گفته وی به ازای افزایش شرکت‌های دانش بنیان میزان سرمایه گذاری و­ اشتغال به همین نسبت افزایش پیدا کرده است.

تأثیر مثبت راه‌اندازی مرکز ملی IoT در بهبود اشتغال

وی گفت: یکی از بهترین راه‌های برون رفت از مشکلات اقتصادی و بحث‌های مربوط به اقتصاد مقاومتی، توسعه شرکت‌های نوآور، فناور و دانش بنیان است.

معتمدی تأکید کرد: یکی از برنامه‌های ما برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان این است که این مرکز را در هر دانشگاهی که فضای خالی­ داشته باشد برای دانشجویان و جامعه ایرانی که نوآور هستند، راه اندازی کنیم.

وی گفت: سعی کرده‌ایم سرمایه گذاری‌های ریسک پذیر را درگیر کنیم و شرکت‌های خارجی دارای دانش فنی و با انگیزه ­در این عرصه حضور پیدا کنند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.