از تهدیدها فرصت بسازیم

 حسن عطایی، هم‌بنیان‌گذار نوبتی از چالش‌های سال ۹۸ می‌گوید

همه اتفاقاتی که در سال ۹۸ افتاد،‌ اعم از قطعی اینترنت، سقوط هواپیما و ورود بیماری کرونا به کشور، چالش‌هایی هستند که شاید طاقت‌فرسا باشند، اما جزء انکارناپذیر مسیری هستند که ما باید طی کنیم. در هر برهه‌ای همه ما از همه توان خود برای عبور از این مسیر استفاده می‌کنیم.

به اعتقاد من، کسی که این مسیر را انتخاب می‌کند، باید بداند که یک مسیر پراز چالش و سختی در پیش دارد، مخصوصا در کشوری زندگی می کنیم که از بیرون تحریم و از داخل فیلتر می‌شویم. درواقع  ایران بازار بزرگ و بکری دارد که پر از فرصت است، اما چالش‌های زیادی هم وجود دارد و این واقعیتی است که ما فعالان این حوزه به آن واقف هستیم.

اگر قرار باشد با هر اتفاق و چالشی میدان را خالی کنیم و ناامید شویم، بنابراین مسیر اشتباهی را انتخاب کردیم، چون در اکوسیستم ایران علاوه بر چالش‌هایی که در اکوسیستم کشورهای دیگر رایج است، مشکلات عمده دیگری هم وجود دارد. این موضوع تا حدی از اراده ما خارج است و می‌توان گفت چه بخواهیم چه نخواهیم داستان همین است و تنها راه نجات و پیشرفت، عمل کردن به شعار «کار کار تا پیروزی» است.

اخبار اکوسیستم استارتاپی ایران را در سایت آی‌چیزها بخوانید

چالش‌ها همیشه بد نیستند، اگر با دید استارتاپی به آن‌ها نگاه کنیم، هرکدام آن‌ها همراه خود راه‌حلی دارند که به پیشرفتمان کمک می‌کنند. برای مثال خود ما بعد از هر چالشی، سرعت رشد کسب‌وکارمان چند برابر شده است. در نوبتی بازار هدف ما روی شغل آرایشگری است و در بحران کروناویروس، بیش‌تر آرایشگرها مجبور به تعطیلی کسب‌وکار خود شدند که این عمل باعث شد در یک هفته ۶۰ درصد کاهش کاربری داشته باشیم. از همین رو تصمیم گرفتیم درخواست آرایشگری در محل را به نوبتی اضافه کنیم.

توصیه من به فعالان این اکوسیستم این است که در این روزها به میزان فروش فکر نکنند و از این فرصت برای برقراری ارتباط بیشتر با کاربران‌ خود استفاده کنند زیرا که کاربران هم فرصت بیشتری برای برقراری ارتباط و تعامل دارند. در رابطه با دورکاری باید تاکید کنم که ما در نوبتی همیشه به صورت دورکاری فعالیت می‌کردیم و از طریق پیام‌رسان‌ها با هم در ارتباط هستیم.

بیشتر بدانید:

دست حوادث بر گلوی گردشگری

کرونا فاتحه‌خوانی را آنلاین کرد

اطلاعیه فلایتیو: فعلا سفر نکنید!

خداحافظی ۱۸۲ نفر از علی‌بابا

دست‌وپنجه نرم‌کردن کسب‌وکارها با ویروس کرونا

دورکاری و ریزش مشتری: استارتاپ‌ها در برابر کرونا

خدمات جدید سامانه تهران من برای مقابله با کرونا

استارتاپ‌های گردشگری را با کنسلی‌ها تنها نگذارید!

کرونا و استارتاپ‌هایی برای ارتباط تصویری با پزشکان

معرفی چند استارتاپ برای سرگرم کردن بچه‌ها در روزهای قرنطینه

۲ نظرات
  1. سپیده می گوید

    سال ۹۸ سخت ترین سال اکوسیستم استارتاپی ایران بود. اخبار استارتاپها سراسر ناامیدی بود. امیدواریم استارت اپهایی که زنده می مونن آینده خوبی در انتظارشون باشه و استارتاپها در سال ۹۹ دوباره گرفتار این بدبختی ها و خبرهای بد نباشن

  2. امیرحسین می گوید

    چقدر خوبه کسی مانند آقای عطایی انقدر امیدوار هستند و براشون آرزوی موفقیت می‌کنم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.