والکس پشت سر اکسیر

در این ستون قرار گذاشتیم از هفته قبل که با داغ شدن تب ارزهای دیجیتال از جمله بیت‌کوین در کشور، و البته حجم زیادی از اطلاعات مختلف که گاها گمراه‌کننده هستند تا اگاه‌کننده، در مورد جنبه‌های مختلف این موضوع صحبت کنیم. صحبت‌مان را هم با معرفی صرافی‌های مختلف این ارزها یا همان طرافی‌های دیجیتال شروع کرده‌ایم. از این روز این هفته و در ادامه معرفی صرافی‌های ارز دیجیتال این هفته صرافی والکس را مورد بررسی قرار می‌دهیم. صرافی‌ای که پشت سر اکسیر ایستاده و با یک تیم از بچه‌های دانشگاه شریف خوب خودش را در اکوسیستم رمزارزها جا انداخته است.

قبل از هرچیزی باید بگویم تجربه دوساله کار کردن با این صرافی همواره برای من تجربه خوبی بوده است. تجربه‌ای که نشان می‌دهد در حوزه‌ای که اطلاعات زیاد و پیچیده هستند چطور یک سرویس شفاف و کاربرمحور می‌تواند کمک‌کننده باشد.

والکس را اولین بار در نمایشگاه فین‌استار دو سال پیش شناختم و با کمی گپ و گفت با بنیان‌گذارانش پی بردم که این استارتاپ بسیار جوان است. هم خودش و هم موسسانش.

اغلب بچه‌های والکس متولدین دهه هفتاد هستند و از این بابت برای من خیلی جذاب بود که این بچه‌ها در شروع مسیر زندگی اقتصادی دست روی چه حوزه جالب و بحث‌برانگیزی و البته پرریسکی گذاشته اند‌.

از آنجا که من تریدر نیستم نمی‌توانم در مورد بستر ترید والکس حرفی بزنم. اما تجربه شخصی خودم از کار با والکس همیشه با کلید‌واژه های امن، ساده، بی‌ادعا، پاسخگو… همراه بوده است. محیط کاربری والکس واقعا دوست‌داشتنی است.

این صرافی دیجیتال پشتیبانی فنی دقیقی دارد و البته معطلی کم. هر بار که درخواستی داشتم کمتر از دو دقیقه به آن رسیدگی شد و البته لحن و رویکرد یاری‌گر بچه‌های پشتیبانی این سایت هم در نوع خودش جالب بود. شاید کم بودن تنوع ارزها در والکس عمده نقطه ضعف این صرافی باشد. صرافی ارز دیجیتال والکس در حال حاضر بیت‌کوین، اتریوم، لایت‌کوین، بیت‌کوین‌کش و دش را در کنار استیبل‌کوین «تتر» ارائه می‌دهد. تتر در واقع نسخه دیجیتالی دلار آمریکاست و قیمت آن همان قیمت دلار است.

ضعف دیگر والکس مربوط می‌شود به اپ این صرافی. رو نمایی از اپلیکیشن والکس دو سالی است که بلا‌تکلیف مانده و کم‌کم دارد خاصیت خودش را از دست می‌دهد.

اما در کنار اینها کارمزد پایین و سطوح پله‌کانی تشویقی والکس برای کاربرانش جذاب است. والکس در مدت زمان کوتاهی توانسته کاربران زیادی جذب کند و تنها دلیل این اتفاق احتمالا ناشی از سرویس خوبی بود که ارائه ‌داده. برای نمونه یکی از درخشان‌ترین نقاط کسب و کار والکس پاسخگویی و پشتیبانی در زمان اختلال سراسری اینترنت بود.

انعطاف‌پذیری در مواجه با مشکلات ناشی از اختلال سرویس‌های گوگل، ایجاد شرایط عادلانه برای خرید و فروش و اطلاع‌رسانی مداوم از طریق پیامک در آن روزهای ملتهب و اضطراب‌آور چیزی بود که من به آن نمره خوبی می‌دهم.

رقابت صرافی‌های دیجیتال با ورود بخش سنتی و سرمایه‌گذارهای مختلف از یک سو و صرافی‌های سنتی از سوی دیگر، روزهای داغی را شاهد خواهد بود. به‌خصوص وقتی بدانیم بانک مرکزی در حال نهایی کردن مقررات مربوط به صدور رسمی مجوز صرافی دیجیتال است.

۴ نظرات
  1. علی می گوید

    اولا خرید و فروش میکنند بعد میرن دنبال مجوز – خوب خود اینکار جرمه
    خیلی از فعالان این حوزه قبل ازین که اینا بدونن بیت چیه داشتن با بیت کارمیکردن اما سامانه ای راه اندازی نکردند تا مجوز ها صادر بشه و کار غیر قانونی نکرده باشن .اونوقت اینا کی بهشون میخواد مجوز بده؟

    1. سید امین می گوید

      هیچ قانونی در ایران برای کریپتوکارنسی تنظیم نشده، پس هیچ مجوزی هم در اختیار هیچ کسی نیست. پس همه غیرقانونی محسوب میشن، اما در عین حال به کارشون ادامه میدن چون این بی قانونی نسبی رو همه پذیرفتی

  2. saman می گوید

    جا داشت در کنار اینهمه تحلیل یک لینک ساده هم به این سایت قرار می دادید…

  3. حمید می گوید

    صرافی ارز دیجیتال «تبدیل»‌ رو من باهاش کارکردم تجربه‌ خوبی داشتم.
    تنوع ارزهاش بالا بود، واریز و برداشت به بایننس بدون کارمزد انجام می‌شد، احراز هویتم هم سریع بود و برای معامله هم هیچ محدودیتی نداشت.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.