دورههای آموزشی تخصصی اینترنت اشیا در حال برگزاری است
پنجمین دوره جامع تلفیقی از بوتکمپ اینترنتاشیا و دورههای جامع پیشین است
پنجمین دورههای آموزشی جامع اینترنتاشیا به همت مرکز تحقیقات اینترنتاشیا با حمایت ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی در آذر ماه سالجاری در تهران برگزار خواهد شد.
مرکز تحقیقات اینترنتاشیا هدف برگزاری از پنجمین دوره آموزش جامع اینترنتاشیا (IoT WAY5) و دومین دوره تخصصی امنیت اینترنتاشیا (IoTSafe2) را توانمندسازی دانشجویان، مهندسان و متخصصان کشور برای حضور در اکوسیستم هوشمندسازی و اینترنتاشیا عنوان کرد.
پنجمین دورههای آموزشی جامع اینترنتاشیا که تلفیقی از بوتکمپ اینترنتاشیا و دورههای جامع (IoTWay) پیشین است، در قالب آموزش مفهومی و عملیاتی برگزار خواهد شد که در پایان دوره، شرکتکنندگان علاوه بر فراگیری لایههای اینترنتاشیا براساس سرفصلهای زیر، قادر به پیادهسازی سناریوهای هوشمندسازی بهصورت آزمایشگاهی نیز خواهند بود.
در این دوره آموزش جامع، مفاهیم، اقتصاد و مدلهای تجاری اینترنتاشیا، سختافزار، ارتباطات و مخابرات اینترنتاشیا، پلتفرمهای اینترنتاشیا و هوش مصنوعی و امنیت و حریم خصوصی اینترنتاشیا آموزش داده خواهد شد.
همچنین در دوره تخصصی طراحی و ارزیابی پروتکلهای امنیتی و حریم خصوصی اینترنتاشیا (IoT Safe2)، به اهمیت امنیت اینترنتاشیا با تکیه بر الزامات امنیتی براساس چارچوب چهارلایهای پیشنهادی مبنی بر لایه سختافزار، لایه شبکه، لایه هوش مصنوعی و لایه برنامه کاربردی پرداخته خواهد شد. در این دوره، علاوه بر بحث در زمینه تهدیدات و آسیبپذیریهای متداول در معماری اینترنتاشیا، روشهای طراحی و ارزیابی پروتکلهای امنیتی مورداستفاده در لایههای مختلف نیز مطابق با معماری امن چهار لایه، تدریس خواهد شد.
همچنین در دومین دوره تخصصی طراحی و ارزیابی پروتکلهای امنیتی و حریم خصوصی اینترنتاشیا، مفاهیم، ابعاد و تهدیدات امنیتی و حریمخصوصی در اینترنتاشیا، راهکارهای موجود برای حفظ حریمخصوصی، اصول طراحی پروتکلهای امنیتی و بررسی اجزای پایه امنیتی رمزنگاری، تشریح نمونههای جدید پروتکلهای امنیتی ارائه شده برای اینترنتاشیا در سالهای اخیر، آموزش نحوه تحلیل امنیتی پروتکلها و بررسی حملات مطرح و مروری بر فناوری بلاکچین و کاربرد آن در امنیت اینترنتاشیا تدریس خواهد شد.
برای ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر، به سایت مرکز تحقیقات اینترنتاشیا مراجعه کنید.