دومین دوره جشنواره ملی استارپوزال برگزار میشود
با همت پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس
آگهی| جـشنواره اسـتارپـوزال بـرای نخسـتین بـار در سـال 1398 به همت پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس بـا هـدف تـبدیل پـروپـوزالهـا و تحقیقات دانـشجویی انـجام شـده در دانـشگاههـای سـطح کشور بـه پـروژههـای دارای قـابلیت تـجاریسـازی و متصل کردن صنعت به دانشگاه بوجود آمده است.
اینجشنواره بستری برای اجـتماع و رشـد تمام دانـشجویان، اسـاتید و دانـشآمـوخـتگان دغـدغـهمـندی اسـت که طـرحهـای پـژوهشی قـابـل تجاریسازی دارند و به دنبال تبدیل این طرح ها به یک کسب و کار موفق هستند.
شرکت کنندگان این جشنواره را میتوان به دو دسته تقسیم کرد:
- تیمهـای دانـشگاهی اعـم از اسـاتید و دانـشجویان کارشناسی ارشد و دکترا که بـر روی انـجام یک پـایاننـامـه در حـال همکاری تیمی هستند.
- دانـشآمـوخـتگانی که نتیجه پـایاننـامـه دانـشگاهی خـود را تـجاری کرده و کسب و کاری فـناورانـه را راهاندازی کردهاند.
دومین دوره این جشنواره توسط شرکت رادمین به عنوان کارگزار پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس با نام فارسی کارآفرین دانشگاهی در سال 1399 در حال برگزاری است.
در این دوره ضمن ایجاد بستری جهت معرفی طرحهای تجاری مناسب، تیمهای شرکتکننده زیر نظر بهترین و مجربترین افراد اکوسیستم استارتاپی بـا پیش نیازهـا و مسیر کارآفـرینی آشـنا میشوند و از تجربیات آنها بهرهمند خواهند شد و همچنین توانمندیهای لازم جهت ورود به این عرصه را در خلال رویدادهای متنوع و جذاب از جمله استارت تاک و اینوکافه و شرکت در وبینارهای آموزشی رایگان کسب خواهند کرد.
نکته جالب در ارتباط با این جشنواره در مورد جوایز آن است که به جرأت در مقایسه با جشنوارههای دانشجویی دیگر کمسابقه است که جوایز سه نفر اول آن به شرح زیر است:
- جایزه رتبه اول 30 میلیون تومان
- جایزهی رتبه دوم 25 میلیون تومان
- جایزه رتبه سوم 20 میلیون تومان
و نکته قابل توجه دیگر در ارتباط با دیگر جوایز آن:
- 10 جایزه 4 میلیون تومانی
- 20 جایزه 2 میلیون تومانی
که در مجموع بیش از 200 میلیون تومان برای 40 برگزیده این جشنواره را منحصر بفرد کرده است.
برای اطلاعات بیشتر درباره اینجشنواره و اطلاع از رویدادهای جشنواره به سایت starposal.com مراجعه کنید.