اینترنت اشیا می‌تواند دروازه اتصال فضای مجازی باشد

چائسوب لی، معاون دبیر کل ITU در مراسم گشایش نهمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات بر اهمیت اینترنت اشیا تأکید کرد و گفت: آنچه امروز ما به عنوان چالش با آن رو به رو هستیم، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا است؛ همان نوآوری هایی که از درون فناوری اطلاعات و ارتباطات بیرون می‌آید و ما را با انقلاب صنعتی چهارم روبرو می‌کند.

به گزارش آی چیزها و به نقل از سیتنا، لی در این مراسم بیان کرد: امروز برای حرکت به جلو نیازمند همکاری همه وزارت خانه‌ها هستیم و این فقط وظیفه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیست، بلکه همه باید با هم همکاری کنند.

به گفته او امروز 95 درصد ترافیک اینترنت بر بستر فیبر نوری انجام می‌شود. ما در حال توسعه شبکه نوری هستیم و اینکه چگونه می‌توانیم برای استفاده از فناوری 5G پیشرفت چشمگیری داشته باشیم. برای این منظور اگر نیازمند استفاده از این فناوری هستید ضروری است استاندارهای لازم داشته باشید.

معاون دبیرکل itu در ادامه به موضوع شهر هوشمند اشاره کرد و افزود: شاخص کلیدی عملکرد _ KPI _ به ما کمک می‌کند که شهر هوشمند به چه عناصری نیاز دارد. امروز ما این شاخص را در 50 شهر دنیا پیاده‌سازی کردیم.

رییس ITU-T ادامه داد: همه می‌گویند اطلاعات،‌ طلا است، ما می‌خواهیم اطلاعات را برای ایران همانند نفت زیاد کنیم. اما این کار نیازمند استاندارد است.

لی در این مراسم افزود: امروز شاهد هستیم که اینترنت اشیا نفوذ بیشتری پیدا کرده است. اینترنت اشیا می‌تواند دروازه اتصال فضای مجازی باشد. پس از اینترنت اشیا تمامی زندگی من در فضای مجازی متصل خواهد بود.

به گفته او معتقدیم در آینده ارتباط اشیا با اشیا بیشتر خواهد شد؛ این تغییری بنیادین در زندگی ما است، بنابراین محیط زندگی دیگر فضای فیزیکی نیست.

او به این چالش اشاره کرد که گرچه در جامعه اطلاعاتی زندگی می‌کنیم اما هیچ اعتباری برای اطلاعاتی که وجود دارد، نیست. زیرا اگر اطلاعات اشتباه باشد، دانش حاصل از آن نیز غلط خواهد بود. حال چگونه می‌توان این چالش را حل کرد؟ شاید با بحران یا اغتشاش مواجه شویم.

معاون دبیرکل itu در ادامه به مجموعه اقدامات انجام شده در مجموعه مطالعاتی خود اشاره کرد و گفت: برای هوشمند سازی، نیازمند اعتماد سازی، حریم خصوصی و امنیت هستیم که اداره ما در حال مطالعه درباره آنهاست.

لی در پایان گفت: ما درباره عدالت صحبت نمی‌کنیم بلکه می‌خواهیم برای برابری فعالیت کنیم از این رو ممکن است تمایزهایی وجود داشته باشد. توسعه شهری، مکان فیزیکی، تاریخ و فرهنگ نمی‌تواند هوشمندسازی ایجاد کند اما رفتار شهروندان، اقتصاد و بازار می‌تواند نشان دهنده هوشمندی شهر شما باشد و هر شهر نیز مدل متفاوتی برای شهر هوشمند داشته باشد.

منبع: سیتنا

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.