طرز تهیه ۲ دسر یخچالی با موز سریع و ساده و خوشمزه

دسر های یخچالی یکی از خوشمزه ترین ایده هایی است که می توانید بدون استفاده از فر در خانه تهیه کنید. این دسر های لذیذ که معمولاً مدت زمان آماده سازی آن ها بسیار کوتاه است با مواد اولیه بسیار ساده تهیه می شود و در عین حال طعمی بی نظیر دارند. موز یکی از میوه هایی است که می توانید با آن دسر های یخچالی بی نظیری را برای مهمانی آماده کنید. در این مقاله طرز تهیه دو دسر با موز در در یخچال را آموزش خواهیم داد.

کیک یخچالی موزی

برای آماده سازی این دسر یخچالی موزی مواد اولیه زیر را باید آماده کنید:

  • نصف پیمانه شکر
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد قنادی
  • دو قاشق غذاخوری نشاسته
  • دو پیمانه شیر
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • دو بسته بیسکویت پتی بور
  • یک بسته شکلات
  • سه قاشق غذاخوری خامه
  • یک قاشق غذاخوری وانیل
  • دو عدد موز
  • یک پیمانه کوچک گردو

طرز تهیه کیک یخچالی موزی در منزل

  1. در مرحله اول شیر و شکر را درون یک قابلمه به همراه نشاسته بریزید و مواد را هم بزنید.
  2. پودر کاکائو را در آب جوش مخلوط کنید و به مواد خود بیافزایید. قابلمه را روی گاز بگذارید تا جوش بیاید.
  3. زمانی که غلظت مواد شما به حد قابل قبول رسید، خامه را به آن اضافه کنید و مجدداً مواد را هم بزنید.
  4. شکلات خود را تکه تکه کرده و درون مواد بریزید تا ذوب شود. درون قالب دسر خود یک کیسه نایلون را بگذارید و مقداری از ترکیب شیر و شکلات را درون آن بریزید.
  5. بیسکویت های پتی بور را یک لایه روی شکلات ها چیده و یک لایه نیز موز و گردوی خرد شده را روی آن قرار دهید.
  6. مجدداً به صورت لایه لایه مواد را روی یکدیگر بچینید و لایه انتهایی را با ترکیب شکلات و شیر پر کنید.
  7. ظرف خود را برای ۱۰ ساعت در یخچال بگذارید. در صورتی که بخواهید انواع کیک بستنی یخچالی که طرز تهیه آن در مجله اسنپ اکسپرس موجود است، لزومی به قرار دادن ظرف برای ۱۰ ساعت نخواهد بود و در مدت زمان کمتری دسر شما آماده می شود.
  8. بعد از این مدت روی آن را با شکلات ذوب شده تزیین کنید و آن را نوش جان نمایید.

 

دسر موزی با ژله

جهت تهیه دسر موزی در یخچال مواد زیر را باید آماده کنید:

چهار عدد موز

دو پیمانه آب جوش

دو بسته ژله ی موز

یک پیمانه آب سرد

۲۰۰ گرم خامه

یک بسته بیسکویت

طرز تهیه دسر ژله ای موزی

  1. در مرحله اول بسته های ژله را درون یک ظرف بریزید و به آن آب جوش را اضافه نمایید.
  2. محتویات را به خوبی هم بزنید سپس آب سرد را درون ظرف خود اضافه کنید.
  3. در قالب مورد نظر دسر کمی روغن بریزید تا چرب شود سپس ژله را داخل آن بریزید و در یخچال بگذارید تا نیم بند گردد.
  4. خامه و موز را درون غذاساز به خوبی ترکیب کنید تا ترکیبی یکدست ایجاد گردد. مخلوط موز و خامه را با ژله ترکیب کنید و به خوبی هم بزنید.
  5. بیسکویت ها را درون یک ظرف بریزید و کاملا خرد کنید و سپس به ترکیب ژله و خامه اضافه نمایید.
  6. قالب را از یخچال خارج کرده و ترکیب نهایی را روی آن . مجدداً ظرف را درون یخچال بگذارید تا ۴ ساعت بماند.
  7. دور تا دور قالب را بعد از این زمان با یک چاقو آزاد کرده و دسر خود را درون یک سینی برگردانید و آن را نوش جان نمابید.
  8. توجه داشته باشید کف ظرف دسر را با چند موز حلقه شده می توانید تزیین کنید.
  9. بیسکویت استفاده شده در این دسر می تواند ساقه طلایی باشد. اگر دسر از قالب خارج نشد می توانید چند ثانیه آن را زیر آب جوش بگیرید.

دسر های لذیذ دیگری با موز می توانید در کمترین زمان ممکن در منزل اماده کنید که بستنی لیوانی موزی شاید خوشمزه ترین مورد باشد. اگر شما نیز دسری با موز می شناسید که در زمانی کوتاه قابلیت آماده سازی در منزل را دارد، لطفا با در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

 

منبع: https://mag.snapp.express/

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.