راه‌های جلوگیری از هدر رفتن غذا در فست فودهای زنجیره‌ای

رستوران‌ها و فست فودهای زنجیره‌ای دائما در حال تهیه غذاهای جدید هستند و روزانه مقدار زیادی غذای مختلف درست می‌کنند که اگر باقی مانده این غذاها به خوبی مدیریت نشوند، بخش زیادی از آن‌ها به زباله تبدیل خواهند شد. حقیقت این است که برای جلوگیری از هدر رفتن غذاها در فست فودها روش‌های مختلفی وجود دارد و توجه به این مسئله می‌تواند تا حد زیادی به افزایش سود و کاهش تولید زباله و آسیب به محیط زیست کمک کند. در این مقاله به شما می‌گوییم که چطور از هدر رفتن غذا در فست فودهای زنجیره‌ای جلوگیری کنید.

چرا باید جلوی هدر رفتن غذا در فست فودها را بگیریم؟

فست فودهای زنجیره‌ای معمولا غذاهای زیاد و متنوعی در طول روز تولید می‌کنند که اگر این غذاها به مقدار زیاد تهیه شوند، قسمت زیادی از آن به زباله‌های بی‌ارزش تبدیل خواهند شد. صرفه‌جویی در مواد غذایی در این رستوران‌ها قبل از هر چیزی به کاهش هزینه‌ها و افزایش سود کمک زیادی می‌کند. زمانی که مواد غذایی کمتر هدر برود، تمام آنچه که خریداری کرده‌اید، به سود تبدیل خواهد شد و سرمایه شما از بین نمی‌رود.

از طرف دیگر جلوگیری از اسراف یک روش ساده برای محافظت از محیط زیست است و این موضوع نیز می‌تواند به شهرت بیشتر این فست فودها منجر شود زمانی که مشتریان مطلع شوند که شما نسبت به کاهش زباله و محافظت از محیط زیست حساس هستید و از راه‌هایی مثل اهدای غذای رایگان و یا کاهش غذاهای منوی روزانه برای کاهش مقدار زباله استفاده می‌کنید، قطعا بیشتر جذب رستوران شما خواهند شد.

بهترین راهکارها برای جلوگیری از هدر رفتن غذا در فست فودهای زنجیره‌ای

 

برای جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی در رستوران‌ها و فست فودهای زنجیره‌ای روش‌های متعددی وجود دارد. در ادامه می‌توانید با راهکارهایی هوشمندانه برای استفاده بهینه و کاهش مقدار زباله در این رستوران‌ها آشنا شوید.

۱- به اندازه غذا تهیه کنید

اولین قدم برای به حداقل رساندن مقدار زباله در رستوران‌های زنجیره‌ای، تهیه غذا به اندازه کافی است. سعی کنید با توجه به مشتریانی که دارید برای ساعات و زمان‌های مختلف روز غذاهای متفاوتی را آماده کنید. از تهیه غذا به مقدار زیاد و بدون برنامه‌ریزی اجتناب کنید.

۲- خرید مواد اولیه را با دقت بیشتری انجام دهید

برای تهیه مواد غذایی، انواع سالاد و دسر در فست فودهای زنجیره‌ای سعی کنید خرید خود را به صورت هفتگی انجام دهید. هر چقدر مواد اولیه‌ای که برای تهیه غذاها استفاده می‌شوند، تازه‌تر باشند، قطعا غذای شما باکیفیت‌تر خواهد بود و کمتر در معرض فساد قرار می‌گیرد. سبزیجات را از همان ابتدا تمیز کنید و قسمت‌های خراب و پلاسیده را جدا کنید. مواد غذایی را به صورت بسته‌بندی‌شده و در کیسه‌های پلاستیکی بریزید و در یخچال قرار دهید تا پژمرده نشوند.

برای تهیه مواد غذایی بسته‌بندی‌شده حتما از فروشگاه‌های بزرگ که محصولات را با تخفیف ویژه ارائه می‌دهند، کمک بگیرید. برای خرید بهترین برندهای رب گوجه فرنگی می‌توانید روی لینک مورد نظر کلیک کنید.

۳- بشقاب مشتریان را بیش از حد پر نکنید

یکی از نکات مهم در جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی در فست فودهای زنجیره‌ای این است که از مقدار غذای مناسبی برای مشتری استفاده کنید. از پر کردن بیش از حد بشقاب و قرار دادن سبزیجات بدون برنامه در کنار آن پرهیز کنید. سعی کنید مقدار غذا و سبزیجات را با توجه به معیار مشخصی در نظر بگیرید و پرس‌های غذا را طبق استاندارد آماده کنید. با این روش مشتریان تا انتهای غذا را میل می‌کنند و مقدار غذایی کمتری هدر می‌رود.

۴- به کارمندان خود در مورد مدیریت ضایعات مواد غذایی آموزش دهید

راهکار بعدی برای کاهش هدر رفتن مواد غذایی در فست فودها آموزش است. سعی کنید از کادری آموزش دیده در رستوران خود استفاده کنید. به کارمندان خود بگویید که چطور می‌توانند از مواد غذایی به روش صحیح‌تری استفاده کنند. مراقب باشید تا مواد غذایی به روش درستی نگهداری شوند.

۵- منوی هوشمندانه‌ای طراحی کنید

معمولا در رستوران‌ها و فست فودهای زنجیره‌ای برخی غذاها بسیار پرطرفدارتر هستند و برخی دیگر برای مشتریان جذابیت کمتری دارند. سعی کنید منوی خود را طبق غذاهایی که محبوب‌تر هستند، تنظیم کنید. قرار دادن اره ماهی سرخ شده در لیست غذاهای شما اصلا کار هوشمندانه‌ای نیست. از آن جایی که این غذا چندان پرطرفدار نیست، احتمالا ماهی بعد از مدتی کهنه می‌شود و شما ناچار به ریختن آن خواهید شد. می‌توانید غذاهای خاص را تنها یک روز در هفته و آن هم به مقدار کم آماده کنید و به مشتریان خود اعلام کنید و که برای خوردن غذاهای ویژه در روزهای خاصی به رستوران مراجعه کنند.

۶- از باقی مانده غذا درست استفاده کنید

 

باقی ماندن غذا در رستوران‌ها کاملا طبیعی است، اما این که شما بدانید چطور از این غذاها استفاده کنید، اهمیت زیادی دارد. می‌توانید غذاهای باقی مانده در طول روز را بسته‌بندی کنید و به موسسات خیریه بدهید. می‌توانید به جای دور ریختن سبزیجات و استخوان حیوانات آن‌ها را برای تهیه سوپ و آش استفاده کنید. جعبه‌هایی در اختیار مشتریان خود قرار دهید تا باقی مانده غذای خود را در جعبه بگذارند و همراه خود به خانه ببرند. مطمئن باشید با این راهکارها به سادگی می‌توانید از هدر رفتن مواد غذایی جلوگیری و سود بیشتری کنید.

1 نظر
  1. Patty می گوید

    Howdy! Do you know if they make any plugins to assist
    with SEO? I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good
    gains. If you know of any please share. Thank you!
    I saw similar text here: Eco bij

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.