بله؛ آبدوغ خیار هم گران شده!
واکنش استارتاپ مزبار به خبر قیمت بالای آبدوغخیار در فضای آنلاین
روزگاری دوغ در حالتی تعارفی و مجانی به دست میآمد. از همسایه ای به همسایه ای. نان خشک را دور نمی انداختند و برای تابستان کنار می گذاشتند تا با اندک خیاری که از باغچه بزرگ خانه میچیدند و کشمشی که در پستوی همه خانهها به وفور یافت میشد با آن آبدوغ خیاری درست کنند. آبدوغ خیار، غذای طبقه متوسط و البته پایینتر بود. اما همه طبقات از آن لذت میبردند. چون خوشمزه بود. همچون اشکنه. همچون بیشتر غذاهای ارزان قدیم و لوکس امروز، همچون حُمُص و تبوله در لبنان یا تاکو و کسادیا در مکزیک. غذاهایی سنتی که امروز چندان ارزان به دست نمیآیند. اگرچه معتقدیم همچنان آب دوغخیار خیلی گران نیست؛ نه در مزبار و نه در سایر رستورانهایی که آنرا کمی ارزانتر یا گرانتر از مزبار می فروشند. قیمت آبدوغ خیار را اگر با سنجههایی چون قیمت مغز گردوی کیلویی 280 و گل سرخ کیلویی 150 و مویز کیلویی 140 هزار تومانی حسابوکتاب کنید به چشمتان ارزانتر هم ممکن است بشود! گفتن از هزینه های بسته بندی و منابع انسانی و لجستیکی هم که هر روز فلک جدیدی را تجربه می کنند بمانند برای وقتی دیگر. آنهم وقتی جایی همچون مزبار در بکار بردن مقدار کافی آنها اندکی دریغ نمیکند. بالا بودن قیمت تمامشده نه در مزبار بلکه در بیشتر کسبوکارهای صاحب برند و دارای استاندارد، معلولی است از گرانیهایی که این روزها همه محکوم به تحملشان هستیم بهخصوص اگر کیفیت خط قرمز ما باشد.
ما در مزبار همچون بسیاری از برندهای دیگر غذایی رویکردمان متمایز و باکیفیت بودن و اولویت نخستمان ارائه با کیفیتترین محصولات است. جذب مخاطبینی وفادار با بیش از 94درصد رضایتمندی مهمترین دستاوردمان طی این سه سال و نیم بوده و تلاش برای اعتلای مرغوبیت محصولات و خدمات و پاسخگویی به وفاداری مشتریانمان وظیفه اکنون ماست. مسیری که با حمایت شما پیمودهایم تا جلوی هیچ بادی قد خم نکنیم و سیاهی را بگذاریم سهم آنان که سبزی مان را برنمی تابند. بله ما هم میدانیم وقتی با خاطرههای کودکیمان و آبدوغخیارهای خانوادگی گذشته مقایسه میکنیم، قیمتها بالا رفته و گرانی است… ما که درگیر تهیه مواد اولیه، حقوق و دستمزد منابع انسانی و هزار هزینه دیگر هستیم بهتر از هرکسی میدانیم که گرانی است. چه میشود کرد؟!