اگر سرمایه جذب نشود، توانیتو را تعطیل می‌کنم

اگر سرمایه جذب نشود، توانیتو را تعطیل می‌کنم

وحید رجبلو، بنیان‌گذار استارتاپ توانیتو  توانیابی است که تا وجود شرایط سخت توانسته است تا امروز سه استارتاپ راه‌اندازی کند. احتمالا کمتر کسی پیدا می‌شود که امروز او را در اکوسیستم استارتاپی ایران نشناسد و یا درباره او نشنیده باشد. گفت‌وگویی با او داریم تا آخرین وضعیت توانیتو و کسب‌وکارش را برایمان توضیح دهد.

او در گفت‌وگو با آی‌چیزها، فعالیت‌های استارتاپی‌اش که عمدتا در حوزه خدمت‌رسانی به توانیابان است، را به این صورت توضیح داد: «دو سال پیش، استارتاپی به نام همیارانه داشتم. در سال ۹۷ برنامه همیار مهر را آغاز کردم و ظرف سه ماه ۵۰۰ خدمات‌دهنده و کاربر جذب برنامه شدند. ولی پلیس فتا به دلیل موضوع مجوزها به ما هشدار داد و به این صورت بود که برنامه همیار مهر را به صورت کامل لغو کردم. بعد از آن، کمتر از یک سال پیش بود که توانیتو را راه‌اندازی کردم.»

سامانه‌ای که خدمات خاص را در اختیار افراد خاص قرار می‌دهد

او در ادامه توانیتو را به این صورت معرفی کرد: «توانیتو سامانه‌ای است که خدمات خاص را در اختیار افراد خاص قرار می‌دهد. کار توانیتو به این صورت بود که مثلا نزدیک‌ترین آرایشگاه به محل زندگی توانیاب به او معرفی می‌شد، سپس درخواست به خدمت‌دهنده ارسال می‌شد، خدمت‌دهنده درخواست را تایید می‌کرد و در ساعت و روز مشخصی خدمات در محل توانیاب به او ارائه می‌شد.» رجبلو در ادامه اشاره کرد که الان خدمات توانیتو توسعه داده شده و به سایر اقشار مانند سالمندان، مصدومین و زنان باردار هم ارائه می‌شود.

بنیان‌گذار توانیتو درباره اینکه چطور فعالیت‌هایش فراگیر شد، گفت: «از زمانی که در رویداد توان‌تک شرکت کردم و به من غرفه دادند، در جامعه توانیابان و فعالان آن بیشتر شناخته شدم.»

رجبلو درباره تنوع خدماتی که برای توانیابان در توانیتو ارائه می‌شود، بیان کرد: «دسته‌بندی خدمات در توانیتو افزایش یافته و خدمات سلامت مانند کاردرمانی، فیزیوتراپی و غیره به دسته‌بندی‌ها اضافه شده است. اگر بتوانیم سرمایه جذب کنیم، به حوزه حمل‌ونقل هم وارد می‌شویم.»

فرایند جذب سرمایه برای استارتاپی که بنیان‌گذارش یک توانیاب است

رجبلو درباره مشکلات اداره کردن یک کسب‌وکار استارتاپی برای یک توانیاب گفت: «مشکل من جذب سرمایه‌گذار است. چون فاندر این استارتاپ یک توانیاب است، سرمایه‌گذاران از آن دوری می‌کنند. الان دوستان زیادی داوطلبانه با ما همکاری می‌کنند ولی به این شیوه نمی‌توان کار را ادامه داد. اگر نتوانم سرمایه‌گذار جذب کنم، توانیتو را یا تعطیل می‌کنم و یا می‌فروشم. از طرف دیگر وی‌سی‌ها که نام صندوق‌های خطرپذیر را یدک می‌کشند، خودشان برای استارتاپ‌ها خطرناک شده‌اند و استارتاپی که با آنان کار می‌کند، خطرپذیر است.»

او در ادامه اشاره کرد که توانیتو حدود ۳۰۰ میلیون تومان سرمایه برای یک سال نیاز دارد.

حضور در مسابقات بوچیا

فاندر استارتاپ توانیتو در رابطه با حضور در دومین دوره مسابقات بوچیا که به همت مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد و با حضور استارتاپ‌های ویژه توانیابان برگزار شد، گفت: «در این مسابقه به نام استارتاپ خودم با دو تیم به نام‌های قهرمانیتو و پهلوانیتو حضور پیدا کردم که قهرمانیتو موفق شد به مرحله دوم برسد.»

گفت‌وگو: پریسا امام‌وردیلو

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.