بلاکچین چگونه اقتصاد و آموزش را پیوند میدهد؟
یادداشتی از زوبین نعمتی بنیانگذار دیپیاس ونچر
مهمترین معضل امروز ما در کشور در حوزه آموزش و اقتصاد، حتی با چشمپوشی از دانشگاههای مطرحی مانند تهران وشریف، هزینههای هنگفتی است که در آموزش کشور انجام میشود و خروجی این دانشگاهها از لحاظ تربیت نیروی انسانی مناسب کار صفر است، از دیدگاه ما این معضل به کمک تکنولوژی بلاکچین قابل حل است.
امروز باید بتوانیم با استفاده از فناوری های نوین مانند بلاکچین فاصله بین آموزش افراد تا ورود به بازارکار را به حداقل برسانیم و در نهایت به چرخه اقتصادی کشور کمک کنیم. در همین راستا ما یک سیستم مدیریت یادگیری ومدیریت فرآیند استخدام ، مطابق با آنچه در کشورهای پیشرفته در فرآیند جذب و استخدام بکار میگیرند را طراحی کردیم.
به کمک تکنولوژی بلاک چین ما در حال اتصال این دو محصول به هم هستیم و هدف ما این است که بتوانیم توسط این فرآیند از آموزش به بازار کار بهصورت کاملا شفاف خروجی داشتهباشیم و اگر بتوانیم این شبکه را توکنایز کنیم انگیزهای ایجاد میشود برای یادگیری و در نتیجه کمک بیشتر به اقتصاد کشور.
تمرکز ما در مجموعه بهصورت خاص بر روی اینترنت اشیا، هوش مصنوعی و تکنولوژی بلاک چین است. زمانی که از تکنولوژی بلاک چین در فرآیند آموزش و جذب افراد صحبت میکنیم منظور حذف واسطههایی است که از رزومه افراد سوء استفاده میکنند. در واقع هر فرد باید بتواند مالک دیتای خود از جمله رزومهاش باشد، یکی از مشکلاتی که سیستم ما در فرآیند جذب نیروی کار حل میکند بحث دیتا اونرشیپ است.
|
وقتی افراد رزومههایشان را در یکی از وبسایتهای کاریابی کشور ثبت میکنند کمپانی های کاریابی با استفاه از این روزمه صاحب درآمد میشوند وصاحب رزومه از این درآمد هیچ انتفاعی ندارد، در سیستم ما زمانی که هر کمپانی پرداختی به ازای هر رزومه داشته باشد پول مورد نظر بهصورت مستقیم به حساب صاحب رزومه واریز خواهدشد و این کار باعث شفافسازی فرآیند جذب و استخدام کشور میشود. ما به کمک تکنولوژی بلاکچین میتوانیم این پیگیری را داشته باشیم که کدام کمپانی روزمه افراد را بررسی میکند و اگر قرار به مطالعه رزومه باشد باید هزینهای بابت دریافت دیتا به خود افراد پرداخت شود.