گردهمایی بزرگ فعالان حوزه وردپرسی ایران  WPsummit

 WPsummit در تاریخ 5 و 6 دی ماه با حضور بیش از 300 نفر برگزار می‌شود

این رویداد با حضور توسعه‌دهندگان وردپرس، تولیدکنندگان محتوا، طراحان وبسایت  و مدیران فروشگاه‌­های اینترنتی در دانشگاه تربیت مدرس برگزار خواهد شد و در کنار ایجاد یک بستر مناسب برای شبکه‌­سازی و دانش­‌افزایی، سیستم وردپرس و فروشگاه‌ساز آن یعنی ووکامرس، بصورت تخصصی مورد واکاوی قرار گرفته و جدیدترین امکانات و  به روزرسانی‌­های آن بررسی می‌شود.

با شروع موج کسب‌و‌کارها و فروشگاه‌های اینترنتی در ایران، حضور وردپرس بعنوان یک سیستم مدیریت محتوا و سایت­‌ساز بسیار پررنگ‌تر و قوی‌تر شده است. هم اکنون تعداد زیادی از توسعه­‌دهندگان در حال به‌روزرسانی و توسعه وردپرس هستند و هر روزه امکانات و ابزارهای نوین و کاربردی‌تری به این سیستم افزوده می­‌شود.

مخاطبان اصلی رویداد توسعه‌دهندگان وردپرس، طراحان فروشگاه‌های اینترنتی، مدیران فنی، وبمستران، تولیدکنندگان محتوا، طراحان وبسایت و مدیران فروشگاه‌­های اینترنتی هستند. از مهمترین محورهای رویداد می­‌توان به وردپرس در بازار جهانی، وردپرس، کسب و کار، نوآوری، وردپرس در بسترهای مختلف میزباتی، سیستم اختصاصی یا وردپرس، مزایا و معایب، بایدها و نبایدهای وردپرس و نقش وردپرس در بهره‌وری دیجیتال مارکتینگ اشاره نمود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام با کد تخفیف 30 درصدی icheezha به سایت wpsummit.ir مراجعه نمایید.

نظرات بسته شده است.