در یک اکوسیستم، هوای هم را داشته باشیم
انتظار همبنیانگذار وینداد از سایر استارتاپها
وینداد ، سامانه خدمات حقوقی آنلاین است که از پاییز سال 96 کار خود را به صورت رسمی شروع کرده و از آن زمان در این حوزه مشغول به فعالیت است. این سامانه حقوقی آنلاین، توسط مهسا جنتیزاده، محمدحسین امیری و فرشاد حسنزاده بنیانگذاری شده است.
وینداد یکی از 50 استارتاپ حاضر در فیناستارز است؛ به همین بهانه با مهسا جنتیزاده، همبنیانگذار این سامانه گفتوگویی داشتیم و او به سوالاتی در رابطه با چالشهای موجود اکوسیستم استارتاپی به ویژه در حوزه فینتک و نیازهای این حوزه، به خبرنگار سایت آیچیزها پاسخ داده است.
خدمات با کیفیت و قیمت مناسب به هم ارائه دهیم
همبنیانگذار استارتاپ وینداد در رابطه با انتظاری که استارتاپهای یک اکوسیستم میتوانند از هم داشته باشند تا به رشد بهتر و سریعتر اکوسیستم و اجزای آن کمک کند، بیان کرد:«ما معتقدیم در فضای سخت و پر از چالش استارتاپها در این روزها، خوب است که هوای هم را داشته باشیم و هر کدام از ما به عنوان یک استارتاپ در اکوسیستم سعی کنیم در حد توان خود به بهبود فضا و به یکدیگر، کمک کنیم. باید تا حد امکان دانش و تواناییهایمان را با هم به اشتراک بگذاریم و سعی کنیم اگر خدمتی به هم ارائه میدهیم با کیفیت بالا و قیمت مناسب باشد.»
مهمترین چالش تیم، جرقهای برای تولد وینداد شد
جنتیزاده از تجربیات خود در اکوسیستم و چالشهایی که به چشمشان آمده است، میگوید: «طی چند سالی که در اکوسیستم فعالیت داشتیم، مهمترین چالشی که به آن برخوردیم و اتفاقا همان چالش جرقه تولد وینداد هم شد، کمبود مشاور متخصص در زمینه حقوقی بود. اگر بخواهم توضیح دهم، چیزی که ما دیدیم این بود که بنیانگذاران استارتاپها و سایر افرادی که در این اکوسیستم فعالیت داشتند، از اطلاعات حقوقی کافی برخوردار نبودند و همین مورد میتوانست زمینهساز مشکلات بزرگ و غیر قابل جبرانی در آینده باشد.»
نیاز استارتاپها به یک متخصص حقوقی
او در ادامه در رابطه با مهمترین نیازی که در حوزه فینتک وجود دارد اشاره کرد:«با توجه به حساسیت بالای کار در زمینه فینتک و وجود چالشهای حقوقی بزرگی که در زمینههایی مثل مجوزها، قراردادها و حتی پارتنرشیپ با سایر شرکتها وجود دارد، داشتن یک همراه یا مشاور حقوقی متخصص در زمینه IT میتواند جزو مهمترین نیازهای هر استارتاپ به ویژه استارتاپهای حوزه فینتک باشد.»