طیف فرکانسی ۴۵۰ مگاهرتزی برای شبکه ۵جی آماده می‌شود

به طور کلی در ارتباط با همه هیاهویی که در ماه‌های اخیر پیرامون امکانات ارتباطی اینترنت اشیا همراه شکل گرفته، می‌توان عنوان داشت که به سادگی امکان دارد برخی از اجزای کلیدی و پراهمیت نادیده گرفته شده و آن گونه که باید مورد توجه قرار نگیرند. یک مثال بارز در این زمینه طیف ۴۵۰ مگاهرتز است که در حال حاضر برای شبکه‌های ۲G و ۳G در سراسر جهان استفاده می‌‌شود. با این حال، همان طور که اکوسیستم اینترنت اشیا همراه تکامل می‌یابد، وقت آن رسیده که پتانسیل طیف فرکانسی ۴۵۰ مگاهرتز بهتر درک گردد.

در سراسر جهان، شبکه‌های قدیمی ۲G و ۳G در طیف ۴۵۰ مگاهرتز به طور روزافزونی در حال بازنشستگی و مهاجرت به ۴G و به زودی ۵G هستند. در نتیجه، بخش قابل توجهی از طیف ۴۵۰ مگاهرتزی برای فناوری‌های جدید و موارد کاربردی شبکه‌های ال‌تی‌ای ۴۵۰ باز-اختصاص می‌یابد.

طیف فرکانسی
نوکیا یکی از شرکت‌های پیشگام در زمینه بهره‌گیری از ۵جی برای اپلیکیشن‌های اینترنت اشیا است.

برای چند سال گذشته، این روند در شمال اروپا، روسیه و آسیای جنوب شرقی فعال بوده، مکان‌هایی که پیاده‌سازی تجاری برای این فناوری‌ها در حال انجام و یک روند مشابه هم با نرخ رشدی سریع، در مرکز اروپا، آمریکای لاتین و سایر نقاط آسیا دیده شده است.

مزایای طیف فرکانسی ۴۵۰ مگاهرتزی برای IoT

طیف ۴۵۰ مگاهرتز به صورت کلی برای ارتباطات خدمات مخابراتی موبایل مزایای کلیدی به همراه دارد و همچنین برای برخی موارد کاربردی اینترنت اشیا همراه یا سلولار از جمله:

ویژگی مشخص فرکانس ۴۵۰ مگاهرتز، امکان نفوذ قوی سیگنال آن است که این طیف را برای کاربردهای صنعتی مانند اندازه‌گیری‌های هوشمند ایده‌آل می‌سازد. در این موارد مصرف معمولا دستگاه‌ها جایی در زیر زمین‌ها و در مکانی پایین‌تر از سطح زمین نصب می‌شوند، باند ۴۵۰ مگاهرتز پوشش ویژه‌ کارآمدی را در این حالات ارائه می‌دهد.

باند ۴۵۰ مگاهرتز پوشش برتر را فراهم می کند، این طیف فرکانسی تنها با یک ایستگاه پایه قادر به پوشش یک منطقه بسیار وسیع‌تر در مقایسه با باندهای فرکانس‌ بالاتر است که به هزینه‌های پایین‌تر شبکه ترجمه می‌شود  و همچنین که امکان توسعه سریع‌تر را هم فراهم می‌آورد. این طیف، در حالی که برای انواع دستگاه‌های متصل مفید به حساب می‌آید‌، این به ویژه برای موارد کاربردی کشاورزی به صورت از راه دور، مانند سنسورهای خاک، نظارت بر آب و هوا و ردیاب‌های دام سودمند است.

با توانایی ایجاد شبکه‌های بسیار امن و قوی که می‌توانند از برنامه‌های قدیمی با ویژگی‌های پیشرفته پشتیبانی کنند، طیف فرکانسی ۴۵۰ مگاهرتز، نیازهای کلیدی برای برنامه‌های امنیتی عمومی مانند دستگاه‌های ارتباطی اضطراری و سیستم‌های نظارت را فراهم می‌کند.

برای هر دو مورد کاربردی باند پهن و‌ اینترنت اشیا، فرکانس پایین و انتقال برتر ال‌تی‌ای ۴۵۰ یک جایگزین low-CAPEX  برای شبکه‌های CDMA450 در حال بازنشستگی ارائه می‌دهد. به خصوص برای اینترنت اشیا همراه، مزایا در کاربردهایی که به صورت درازمدت به باتری نیازمندند پدیدار می‌گردد که در آنها پوشش، هزینه و مصرف برق کلیدی در نظر گرفته می‌شوند.

در نهایت، اولین کسانی که شروع به استفاده از این طیف فرکانسی کنند، بیشترین بهره را خواهند برد و فروشندگان با راهکارهایی پخته و کارآمد به بهترین شکل در موقعیتی قرار می‌گیرند که این تحول به شبکه ال‌تی‌ای ۴۵۰ به راحتی و آرامی امکان‌پدیر گردد.

مترجم: بابک جمالی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.