ثبتنام نهمین نمایشگاه اینوتکس 2020 آغاز شد
پیشبینی میشودتعداد شرکتکنندگان خانم در اینوتکس 2020 بیشتر باشد
نهمین نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری (اینوتکس 2020) 18 تا 21 خرداد 99، با شعار «اکوسیستم نوآوری و فناوری زیر یک سقف» در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار خواهد شد.
این نمایشگاه با حضور «شرکتهای فناور»، «استارتاپها»، «شتابدهندها و مراکز رشد»، «منتورها و مشاوران»، «مخترعان»، «پارکهای فناوری»، «دانشگاهها»، «صندوقهای جسورانه و سرمایهگذاران»، «ارائهکنندگان فضای کار اشتراکی»، «ارائهدهندگان خدمات تجاریسازی»، «برگزارکنندگان رویدادهای کارآفرینی»، «کارگزاران تبادل (بروکرهای) فناوری» و «رسانههای استارتاپی» برگزار خواهد شد.
متقاضیان شرکت در نمایشگاه اینوتکس 2020، میتوانند از 10 اسفندماه سالجاری تا 25 فروردین ماه سال99، برای ثبتنام به سایت اینوتکس مراجعه کنند.
از اهداف برپایی این نمایشگاه میتوان به توسعه همکاری و مشارکت بین بازیگران کلیدی زیستبوم نوآوری و فناوری، جذب سرمایه برای استارتاپها و شرکتها و معرفی فرصتهای نوین سرمایهگذاری» و شبکهسازی بینالمللی و تولیدمحتوای ناب آموزشی» اشاره کرد.
اینوتکس2020، فرصتی برای گردهمایی تمامی اجزای اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور و ملاقات متخصصان و کارشناسان، کارآفرینان، سرمایهگذاران، مخترعان و سیاستگذاران بهوجود آورده است. تمرکز این نمایشگاه روی حوزه هوشمندسازی، دیجیتال و توسعه پایدار است.
اطلاع از آخرین تغییرات نوآوری منطقه، آموزش آخرین استراتژیهای کارآفرینی با حضور فعال کارشناسان و صاحبنظران ملی و بینالمللی، یافتن بازار جدید برای محصولات و خدمات، کشف فرصتهای نوین سرمایهگذاری در بخشهای مختلف فناوری و نوآوری برای سرمایهگذاران و نیز جذب سرمایه برای استارتاپها و شرکتها، از فرصتهای دیگری است که برای شرکتکنندگان در نمایشگاه اینوتکس وجود دارد.
گفتنی است، در این دوره، نمایشگاه اینوتکس، میزبان بخشهای مختلفی مثل ایرانیان مقیم خارج از کشور، پاویون فنبازار، بخش بازیسازها، ستادهای توسعه فناوری، طرحهای کلان ملی فناوری، بخش ویژه نمایش فناوری و … خواهد بود.
مطالب مرتبط:
اکوسیستم فناوری و نوآوری زیر یک سقف حوزه خدمات رفاهی و سلامت فرصتی برای استارتاپها بودجه ۳ میلیاردی بانک رفاه برای حمایت از استارتاپهای حوزه سلامت هرجا استارتاپها قدم بگذارند، بخش سنتی بازنده است شفافسازی دبیر اینوتکس درباره دریافت هزینه ۳۵ هزارتومانی
نهمین نمایشگاه اینوتکس 2020 ، از بخشهای نمایشگاهی، رویدادهای تجاری و ترویجی و رویدادهای جانبی تشکیل شده که اینوتکس استیج، اینوتکس پیچ، اینوتکس تلنت، اینوتکس بتل و ریورس پیچ اینوتکس از رویدادهای بخش تجاری و ترویجی نمایشگاه اینوتکس هستند.
همچنین کافه سرمایه، پاویون مشاوران، تجربه فناوری، اینو جوان و هاب رسانهای رویدادهای جانبی اینوتکس 2020 هستند. کافه سرمایه، فرصتی ویژه برای صاحبان شرکتهای نوپا و استارتاپها برای مذاکره با سرمایهگذارن است. در پاویون مشاوران، استارتاپها و بازدیدکنندگان میتوانند از منتورهای شناختهشده اکوسیستم نوآوری در زمینههایی مانند بازاریابی، توسعه محصولات، فنی، منابع انسانی و… مشاوره بگیرند. در بخش تجربه فناوری، تکنولوژیهای جدیدی که بهزودی وارد زندگی عموم جامعه خواهد شد، معرفی و افراد میتوانند خود با این فناوریها کار کرده و از نزدیک آنها را تجربه و لمس کنند. اینو جوان، هم مخصوص نوجوانان زیر 15سال است. در بخش هاب رسانهای، رسانههای فعال در اکوسیستم نوآوری و فناوری به مخابره اخبار خواهند.
اعضای اتاق فکر این دوره از نمایشگاه اینوتکس اکبر قنبرپور، معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس و رئیس اینوتکس 2020، سید علی هزاوه معاون امور فناوری پارک فناوری پردیس، سجاد عباسی فشمی، دبیر نمایشگاه اینوتکس 2020، سید داوود متولی، دبیر رویداد پردیس سامیت، اکبر هاشمی، رئیس هیئتمدیره سراوا، حسام حسینی یزدی، مدیرعامل شرکت اثنا اثر نوآور، راحله میلادی، مدیرعامل شتابدهنده تیک، رضا غیابی، مدیرعامل شرکت فرصتآفرین نوآور، محمدرضا علومی، بروکر فناوری استان یزد، محمدمهدی شریعتمدار، مدیرعامل اپلیکیشن جبییت، محمود کریمی، مدیرعامل پلنت و حسین خسروی، مدیرعامل شتابدهنده ویکست هستند.
شایان ذکر است، هشت دوره از نمایشگاه اینوتکس با بیش از 1400 شرکت و استارتاپ و بازدید بیش از 40000 نفری مخاطبان و انعقاد ۱۴۰تفاهم نامه برگزار شده است. تا کنون 25 کشور نیز در این نمایشگاه شرکت کردهاند. پیشبینی شده در اینوتکس 2020 تعداد شرکتکنندگان خانم بیشتر شود.