۱۵ استارتاپ مطرح فناوری‌های کشاورزی در سال ۲۰۲۰

آینده کشاورزی مدرن را استارتاپ‌های این حوزه رقم خواهند زد

پژوهش‌ها و کارهای آماری نشان می‌دهد که جمعیت جهان تا سال ۲۰۵۰، به ۹ میلیارد نفر می‌رسد و این افزایش جمعیت به معنای افزایش ۷۰ درصدی تولید مواد غذایی در جهان برای جلوگیری از قحطی گسترده است. این اطلاعات را سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد منتشر کرده است. صنعت کشاورزی با افزایش هزینه‌های تولید، کمبود نیروی کار، ناکارآمدی مدیریت زمین، اتلاف مواد غذایی و مصرف‌کنندگانی روبرو است که هیچ اطلاعی از مبدأ و شیوه تهیه و تولید مواد غذایی مصرفی خودشان ندارند.

استارتاپ‌های فعال در حوزه فناوری کشاورزی با این هدف راه اندازی شده‌اند که این دغدغه‌ها را برطرف کنند و به چالش‌های موجود در زمینه کشاورزی، پاسخی درست و نوآورانه بدهند.

در این مطلب قصد داریم به ۱۵ مورد از استارتاپ‌های فعال در حوزه فناوری کشاورزی بپردازیم و خدمات و راهکارهای نوآورانه هر کدام از این کسب و کارها را معرفی کنیم. این استارتاپ‌ها، کسب و کارهای برتری هستند که در زمینه کشاورزی کار می‌کنند و نوآوری را سرلوحه کار خود قرار داده‌اند.

  1. ارث‌ سنس

ارث سنس یک ربات خودران و مستقل به نام  «تِراسنشا» را طراحی کرده و توسعه داده است. این ربات دارای انواع و اقسام حسگرها است و کار گردآوری اطلاعات برای سلامت، فیزیولوژی و پاسخ به استرس گیاهان را انجام می‌دهد. این استارتاپ از فناوری بینایی ماشین و یادگیری ماشین برای  تبدیل داده‌های میدانی به اطلاعات ویژه و قابل اقدام در مورد رفتارها و خصوصیات گیاهان استفاده می‌کند.

استارتاپ های کشاورزی
استارتاپ کشاورزی ارت‌سنس یکی از استارتاپ‌های آینده‌دار این حوزه است.
  1. بایم میکرز

بایم میکرز به معنای سازندگان زیست بوم است. این استارتاپ اولین کسب و کاری است که سیستم یادگیری ماشین را با اطلاعات میکروزیست بوم و داده‌های کشاورزی (اَگ دیتا) یکپارچه‌سازی کرده است. در این استارتاپ از فناوری‌های توالی دی.ان.ای و سیستم‌های اختصاصی رایانش هوشمند استفاده می‌شود تا اثر میکروارگانیسم‌ها بر خاک و تأثیر آن بر محصولات کشاورزی مختلف مشخص شود.

بایم میکرز  توصیه‌های عملی خوبی به مصرف کنندگان ارائه می‌دهد تا آن‌ها هم بتوانند تولید و کیفیت محصولات کشاورزی را بهبود ببخشند.

  1. وردیکال

وردیکال یک سیستم باغبانی خودکار در فضای داخلی که به تمامی افراد این امکان و اجازه را می‌دهد که با لمس یک دکمه، سبزی‌ها و گیاهان را پرورش دهند. رستوران‌ها با استفاده از وردیکال می‌توانند  زنجیره تأمین خود را حذف و مشتریان خود را به صورت کاملاً مستقیم با مواد اولیه خودشان تغذیه کنند.

وردیکال می‌تواند فضای داخلی به یک فضای هنری و ماندگار تبدیل کند و از سوی دیگر نواحی شهری هم می‌توانند غذاهای محلی خودشان را رشد و پرورش دهند.

  1. کاکاکسی

مصرف کنندگان تمایل دارند بدانند که مواد غذایی آن‌ها از کجا و چگونه تهیه می‌شود. کاکاکسی یک دستگاه پایش مزرعه است که با انرژی خورشیدی کار می‌کند و یک ابزار بی‌نظیر برای اطلاع کامل از مزرعه است. کاکاکسی از فناوری حسگر یا سنسور برای کسب اطلاعات دقیق، محلی و آب و هوایی استفاده می‌کند. همچنین این ابزار به مرور زمان از فرآیند رشد گیاهان فیلم‌برداری می‌کند تا کاربر بتواند ببینند که مواد غذایی آن‌ها چگونه تهیه شده است.

استارتاپ کشاورزی
بسیاری اعتقاد دارند آینده نزدیک کشاورزی را استارتاپ‌های این حوزه رقم می‌زنند.
  1. کری تکنالجیز

کری تکنالجیز اولین سمپاش پهپادی و بدون سرنشین جهان را ساخت. این پهپاد می‌تواند کودها و حشره‌کش‌ها را بسته به نیاز مزرعه اسپری کند. این راهکار به سوخت، حفاظت و نگهداری و نیروی انسانی کمتری نسبت به روش‌های کنونی احتیاج دارد و به همین خاطر هزینه‌ را به میزان قابل توجهی برای کشاورزان کاهش می‌دهد.

پهپاد کری تکنالجیز می‌تواند روزانه ۱۲۰۰ آکر (معادل ۴۰۴۶.۹ متر مربع) را پوشش دهد. فعالیت این پهپاد با معیارهای سازمان حفاظت محیط زیست آمریکا (ای.پی.اِی) سازگاری کامل دارد.

  1. اگ‌درفت

بزرگ‌ترین چالش کشورزان استرالیا این است که نیروی کار باتجربه و توانمند پیدا کنند. استارتاپ اگ‌درفت تلاش می‌کند که این مسئله را به  بهترین و ساده‌ترین شکل ممکن حل کنند. اگ‌درفت می‌خواهد یک لینکدین مجزا و خاص برای صنعت کشاورزی ایجاد کند.

در واقع اگ‌درفت یک پلتفرم آنلاین است که بین کشاورزان استرالیایی و کارگران روستایی و ماهر ارتباط برقرار و از سبک ایربی‌ان‌بی برای ایجاد اعتماد بین طرفین استفاده می‌کند.

  1. موتورلیف

موتورلیف از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین برای ارائه پیش‌بینی‌های دقیق و خودکار بازده برداشت برای گلخانه‌های تجاری هیدروپونیک استفاده می‌کند. این ابزار به کشاورزان این توانایی را می‌دهد که با ابزارهای نرم افزاری بتوانند نظارت، کنترل و پیش‌بینی بهتری روی بازده برداشت خود داشته باشند.

استارتاپ‌های کشاورزی
موتورلیف یکی دیگر از استارتاپ‌های کشاورزی مطرح سال ۲۰۲۰ است.
  1. مواسیس

مواسیس با استفاده از علم شیمی اختصاصی بونتی‌ژل را تولید می‌کند. بونتی‌ژل به کشاورزان این امکان را می‌دهد که مصرف آب در خاک کشاورزان را بهینه‌سازی کنند. ثابت شده است که کاهش مصرف اب در طیف وسیعی از محصولات و گیاهان پیوندی باعث افزایش عملکرد آن‌ها می‌شود. بونتی‌ژل از یک ماده افزودنی غیرسمی و جدید به نام آکوامر استفاده می‌کند.

  1. ترپ‌ویو

ترپ‌ویو یک پلتفرم خودکار پایش و پیش‌بینی عملکرد آفات است که امکان جمع آوری اطلاعات جامع در آفات را فراهم می‌کند. این پلتفرم نشانه‌ها و علائم خوبی از به وجود آمدن آفات ارائه می‌دهد و به کشاورزان اجازه می‌دهد که با موفقیت به شرایط موجود پاسخ دهند.

استارتاپ
استارتاپ کشاورزی ترپ‌ویو روی مانیتورینگ محصولات کار می‌کند.
  1. اگری‌وب

اگری‌وب یک نرم افزار مدیریت مزرعه است که ثبت سوابق، ممیزی و اعتبارسنجی را آسان می‌کند و بهره‌وری مزارع را افزایش می‌دهد. امکانات اگری‌وب، ثبت سوابق، نقشه‌برداری از مزرعه، برنامه‌ریزی عملیاتی، مدیریت موجودی، مدیریت وظایف، مدیریت حیوانات، برنامه‌ریزی امنیت زیستی و غیره است.

  1. بیوفیلترو

بیوفیلترو راهکارهای تصفیه فاضلاب با سیستم فیلتراسیون اختصاصی ارائه می‌دهد. این سیستم قدرت هضم کرم‌ها و میکروب‌ها را مدیریت می‌کند تا ۹۹ درصد از آلودگی‌ها را از فاضلاب پاک کند. هدف بیوفیلترو تبدیل جریان پسماند به جریان درآمدی است.

  1. اسمال‌هولد

یاسمال‌هولد اولین و تنها مزرعه پرورش قارچ ارگانیک در نیویورک سیتی است. فناوری اسمال‌هولد به رستوران‌های همکار، فروشگاه‌های مواد غذایی و بازارها این اجازه را می‌دهد که قارچ‌ها و سبزی‌های برگ‌دار را پرورش دهند. اسمال‌هولد امیدوار است  که خدمات خود را در سراسر آمریکا عرضه کند و به نواحی شهری این اجازه را بدهد که محصولات تازه تولید کنند.

  1. وایب ایمیجینگ آنالیتیکس

وایب ایمیجینگ آنالیتیکس ، وایب کیو.ام را ساخته و توسعه داده است. وایب کیو.ام یک ابزار بازرسی دانه پس از برداشت و بازار دانه است. وایب کیو.ام از بینایی و یادگیری ماشین برای اندازه‌گیری، شمارش و طبقه‌بندی سایز، شکل و رنگ دانه استفاده می‌کند.  این ابزار فرآیند افزایش بازده، درجه‌بندی تجاری و کیفیت را برای حصول اطمینان از سازگاری با استانداردهای دولت و مصرف کننده دیجیتالی و ساده می‌کند.

استارتاپ کشاورزی
عکس‌برداری رادیویی از محصولات کشاورزی با کمک استارتاپ‌ها
  1. ونس کورپ

ونس، راهکارهای کنترل مستقل و خودکار حیوانات و حصارکشی مجازی ارائه می‎‌دهد. این استارتاپ یک فیت‌بیت برای دام ایجاد کرده است و به مصرف‌کنندگان اجازه می‌دهد که به اطلاعات سریع و فوری در مورد سلامت و تندرستی حیوانات دسترسی داشته باشند.

فناوری ونس به مصرف کنندگان این امکان و اجازه را می‌دهد که جابجایی و چریدن حیوانات را به صورت مستقیم و از طریق گوشی هوشمند مدیریت کنند.

  1. بک تو دِ روتس

بک تو دِ روتس مأموریت دارد که افراد را دوباره به مواد غذایی متصل کند و به آن‌ها این امکان را می‌دهد که خودشان مواد غذایی مورد نیاز خود را رشد و پرورش دهند. این استارتاپ کیت‌های باغبانی داخلی مانند باغچه آبی، کیت‌های پرورش قارچ و غیره ارائه می‌دهد.

استارتاپ های کشاورزی
بک تو د روتس یک محصول سخت‌افزاری برای کشت
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.