مقصر بحث VODها کیست؟
استدلالهای ساترا و صداوسیما درخصوص الگوبرداری از کشورهای دیگر برای «کنترل صوت و تصویر فراگیر» چقدر معتبر است؟
باقر انصاری، استاد حقوق دانشگاه شهید بهشتی و از محققان برجسته مقررات ارتباطات تصویری در ایران، در یک سمینار مجازی با اشاره به لزوم دستیابی به فهم مشترک و مشخص از عنوان «همگرایی رسانهای» گفت: برخلاف کشور ما، بسیاری از کشورهایی که رادیو و تلویزیون دولتی و عمومی دارند، تلاش نکردهاند که پلتفرمها را شبیه رادیو و تلویزیون دولتی و عمومی بکنند و حرکتشان به سمت شبیهسازی رادیو و تلویزیون خصوصی است.
انصاری با بیان اینکه در کشورهای دیگر و اتحادیه اروپا پلتفرمهای مختلف احکام و مصوبههای جداگانه دارند و فعالان این حوزه هم تکلیف خود را میدانند، گفت: در کشور ما هنوز تعریف مشخصی از پلتفرمهای مختلف و VODها نداریم. کشورهای دیگر برای هرکدام از این پلتفرمها معیارهایی در نظر میگیرند.
اگر رسانهای معیارهای مدنظر را داشت، زیر نظر رادیو و تلویزیون خصوصی فعالیت میکند. این مشکل در کشور وجود دارد (که رادیو و تلویزیون دولتی است). شبکههای اجتماعی و پلتفرمها و صوت و تصویر فراگیر را داریم و تا حالا نتوانستهایم به یک هماهنگی برسیم. هر نهادی تعریف خود را از این عبارات دارد.
مطلب مرتبط:
- شانس یوتیوب و نتفلیکس و اوبر برای موفقیت در ایران چقدر است؟
- آیا تبلیغات پلتفرم داخلی در صداوسیمای ملی جرم است؟
به نظر من مهمترین مقصر در این زمینه شورای عالی فضای مجازی است. شورای عالی فضای مجازی اختیارات قانونی را دارد؛ اما در این زمینه کار تخصصی انجام نمیدهد. درصورتیکه باید سالها پیش این اصطلاحات را تعریف میکرد.
او همچنین افزود: باید این بخش را شفافسازی کنیم و میتوانیم از تجربه کشورهای دیگر بهره بگیریم. ازجمله دغدغههای اصلی ما رعایت کپیرایت، نمایش موضوع خشونت و کودکان در فضای مجازی است. آیا نهادهای فعلی و قوانین ما میتوانند این موارد را برطرف کنند؟ ما نیاز به نهاد و مقررات جدید داریم.
Hey! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but
I’m not seeing very good results. If you know of any please
share. Thanks! You can read similar art here: Eco wool