تقدیر ابرآروان از مدال‌آوران ورداسکیلز

نشست خبری مدال‌آوران چهل‌وپنجمین دوره مسابقات۲۰۱۹ Worldskills کازان روسیه، با میزبانی شرکت ابرآروان برگزارشد

مسابقات Worldskillsروسیه از سال ۱۹۵۰ هر سال در کازان برگزاری می‌شود و امسال دهمین دوره‌ای بودکه نمایندگانی از کشور ما در ۱۰ رشته از این مسابقات  به رقابت پرداختند. مسابقات  ۲۰۱۹ Worldskills در  ۵۶ رشته و ۶ شاخه شامل ساختمان، مد و فشن، آی‌تی، مهندسی، خدمات اجتماعی و صنایع لجستیک و باحضور۱۳۰۰شرکت‌کننده از ۶۳ کشور روز ۱۳ شهریور برگزار شد.

کشور ما در این مسابقات از رتبه ۳۸ام در سال ۲۰۱۷ به رتبه ۱۵ام در سال ۲۰۱۹ رسیده و کلیه امتیازات کسب‌شده توسط اعضای تیم ایران در این دوره از میانگین  امتیاز جهانی بالاتر رفته است. کشور چین با ۱۴ مدال در این مسابقات در رده اول ایستاده است.

از کشور ما پارسا یوسفی در رشته مدیریت سیستم‌های تحت شبکه موفق به دریافت مدال نقره، مهیار جباری در رشته راهکارهای نرم‌افزاری برای تجارت موفق به دریافت مدال برنز و دیپلم افتخار و حسین مکتوبیان در رشته‌ فناوری‌های وب موفق به دریافت مدالیون و دیپلم افتخار شدند.

از کشور ما پارسا یوسفی در رشته مدیریت سیستم‌های تحت شبکه موفق به دریافت مدال نقره، مهیار جباری در رشته راهکارهای نرم‌افزاری برای تجارت موفق به دریافت مدال برنز و دیپلم افتخار و حسین مکتوبیان در رشته‌ فناوری‌های وب موفق به دریافت مدالیون و دیپلم افتخار شدند.
مدال‌آوران مسابقات  ۲۰۱۹ Worldskills روسیه

در این نشست خبری پویا پیرحسینلو، مدیر عامل شرکت ابرآروان و دارنده مدال طلای دوره‌های گذشته مسابقات Worldskillsروسیه ضمن اشاره به نتایج عالی بدست‌آمده از مسابقات این دوره و افتخارآفرینی ۳جوان کشورمان شرایط لازم برای دریافت مدال را این ۲ مورد برشمرد:

  • دانش، تجربه و هوش هیجانی شرکت‌‌کنندگان
  • کارشناس خبره و ستاد و سازمان حمایت‌کننده ازشرکت‌کنندگان

نوید فتح‌الله زاده، مدیر فنی ابرآروان همچنین گفت :« مسابقات مهارت یا Worldskills هر دوسال یکبار در سطح جهانی برگزار می‌شود. تمرکز این دوره از مسابقات بر روی رشته‌های مهارتی است. در ایران این مسابقات هرساله برگزار می‌شود و رقابت‌کنندگان مدال‌آور در رده کشوری، در دور دوم با یکدیگر به رقابت می‌پردازند و در نهایت نفر اول برگزیده به‌عنوان عضوی از تیم کشور به مسابقات جهانی معرفی می‌شود.»

غلامرضا راز مدیر مسابقات ملی و بین‌المللی مهارت سازمان فنی‌وحرفه‌ای در این نشست بیان کرد: « این دوره از مسابقات را به‌دلیل تحریم‌ها و محدودیت‌ها حال حاضر کشور بسیار سخت پشت‌سر گذاشتیم. اما ترکیب تیم رقابت‌کنندگان در سطح بالایی قرار داشت. پویا پیرحسینلو از مجموعه ابرآروان، به‌طور کامل صفرتاصد آموزش و پشتیبانی تیم در این مسابقات و در حوزه شبکه را برعهده گرفت. همچنین در سایر رشته‌های آی‌تی نیز حمایت‌های مورد قبولی توسط ایشان صورت گرفت.»

مدیر مسابقات ملی و بین‌المللی مهارت سازمان فنی‌وحرفه‌ای همچنین گفت: « خیلی از کشورهای شرکت‌کننده،  از اولین دوره برگزاری این مسابقات حضور داشته‌اند اما کشور ما با تجربه فقط ۱۰ دوره شرکت در این مسابقات که در واقع بزرگترین رویداد مهارتی دنیا است، توانست نتایج خوبی را کسب کند.»

حسین مکتوبیان، مدال‌آور این دوره از مسابقات در این نشست ضمن ابراز رضایتمندی از شرکت در این مسابقات گفت: « شرکت در این مسابقات یکی از بهترین تجربه‌های زندگی من بود که با افراد نخبه در رشته فناوری‌های وب و سایر حوزه‌های آی‌تی دیدار داشتم.»

مهیار جباری دارنده مدال برنز این مسابقات، نیز ضمن تشکر از حمایت‌های شرکت ابرآروان گفت: « این مسابقات برای من تجربه منحصربفردی بود و چالش‌های زیادی را پشت‌سرگذاشتیم اما در نهایت توانستیم نتایج نسبتا خوبی کسب کنیم.»

پیرحسینلو همچنین در زمینه چالش‌ها و مشکلات موجود در کشور در رابطه به مسابقات مهارت گفت: « در زمینه اطلاع‌رسانی مسابقات مهارتی روسیه اقداماتی موثر در کشور تاکنون صورت نگرفته و ابعاد و عظمت این مسابقات خیلی به عموم منتقل نشده است. بیش از ۳۰۰کمپانی تراز اول دنیا به عنوان اسپانسرهای این رویداد حضور دارند و در هر رشته بهترین کمپانی‌های فعال از رقابت‌کنندگان حمایت می‌کنند. بیشتر شرکت‌کنندگان مسابقات روسیه از کشورهای توسعه‌یافته و با منابع و دسترسی‌های بیشتر حضور دارند و سطح مسابقات بسیار بالاست.در مسابقات Worldskillsروسیه ، به‌روزترین چالش‌های سازمان‌های دنیا با جدیدترین تکنولوژی، به‌منظور ارائه راهکار به شرکت‌کنندگان  داده می‌شود. اما تیم ما توانست با محدودیت‌های زیادی  در بخش تجهیزات و سخت‌افزار این موفقیت‌ها را کسب کنند.»

پارسا یوسفی، مدال‌آور پانزدهمین دوره کاپ ملی مهارت، نیز در این نشست گفت: « همه رشته‌های موردآزمون در مسابقات Worldskillsروسیه ، در لبه تکنولوژی به رقابت می‌پردازند و پروسه طراحی سوال‌ها  از روز بعد اتمام مسابقات هرسال شروع می‌شود و تا شش ماه قبل از مسابقات سال آینده ادامه می‌یابد و سعی می‌شود از جدیدترین متدها استفاده شود. مسابقات در ۴روز برگزار می‌شود و ۴پروژه براساس ۳برند مطرح دنیا و بر مبنای سناریوهای واقعی طراحی می‌شوند.»

راز همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاران در رابطه با تاثیر تحریم‌ها بر روی نتایج مسابقات گفت: « مسابقات ملی مهارت اساسا بوسیله اسپانسرها حمایت می‌شود. هررشته اسپانسرهای رده یک دنیا را جذب می‌کند. برخی از شرکت‌های مطرح مانند زیمنس ابزارها وتجهیزاتی را در این مسابقات ارائه می‌دهند که  دسترسی به این تجهیزات به دلیل تحریم‌ها، به شرکت‌کنندگان ایرانی داده نمی‌شود.»

راز همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاران در رابطه با حمایت‌ها صورت گرفته از مدال‌آوران این مسابقات بیان کرد: « در حال حاضر سازمان فنی‌حرفه‌ای به عنوان تنها سازمان ملی از این مسابقات حمایت می‌کند. در حالی که در دنیا تمام ارگان‌ها برای حمایت مشارکت ‌می‌کنند. در چند دوره تفاهم نامه‌‌هایی با بنیاد ملی نخبگان برای به عضویت درآوردن مدال‌آوران صورت گرفت و تسهیلاتی ارائه شد. تسهیلاتی هم در درون سازمان فنی‌حرفه‌ای مانند استفاده از امکان سرباز مربی وجود دارد. همچنین به‌دنبال پیگیری‌هایی از سمت ریاست جمهوری برای گرفتن تسهیلات در این زمینه نیز هستیم و کانونی تحت عنوان کانون نخبگان ملی و مهارتی ایران در حال شکل‌گیری است.»

پیرحسینلو اضافه کرد: « از سوی بسیاری از دانشگاه‌ها و شرکت‌های خارجی به این مدال‌آوران به عنوان نخبگان مهارتی، پیشنهادات کاری و تحصیلی ارائه شد. ابرآروان تا امروز بیش از ۱۵ مدال‌آور مسابقات کشوری و جهانی را جذب کرده‌اند.»

شرکت ابرآروان در هر هشت رشته  شاخه آی‌تی برای برگزاری اردوها و مسابقات طبق رایزنی‌های صورت‌گرفته با ریاست سازمان فناوری اطلاعات و سازمان فنی‌حرفه‌ای ، مشارکت خواهد کرد تا بیشتر از پیش در این زمینه تبلیغات صورت گیرد. امیدواریم بتوانیم در سال‌های آینده با بالاترین سطح آموزش و پشتیبانی در این مسابقات حضور موفق‌تر داشته باشیم
غلامرضا راز، پویا حسینلو ، نوید فتح‌الله زاده

مهیار جباری نیز تاکید کرد: « به‌دلیل تبلیغات ناقص در زمینه اهمیت این مسابقات در داخل کشور، شرکت‌های داخلی نسبت به شرکت‌های خارجی پیشنهاداتی چشمگیری به مدال‌آوران ایرانی ارائه نمی‌دهند.»

پیر حسینلو بیان کرد: « شرکت ابرآروان در هر هشت رشته  شاخه آی‌تی برای برگزاری اردوها و مسابقات طبق رایزنی‌های صورت‌گرفته با ریاست سازمان فناوری اطلاعات و سازمان فنی‌حرفه‌ای ، مشارکت خواهد کرد تا بیشتر از پیش در این زمینه تبلیغات صورت گیرد. امیدواریم بتوانیم در سال‌های آینده با بالاترین سطح آموزش و پشتیبانی در این مسابقات حضور موفق‌تر داشته باشیم.»

اخبار اکوسیستم استارتاپی ایران در تلگرام آی‌چیزها دنبال کنید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.