کوالکام تراشه‌ای جدید برای برنامه‌های IoT عرضه می‌کند

کوالکام در حال کار روی مودم ۹۲۰۵ LTE است؛ یک تراشه برای برنامه‌های اینترنت اشیا که نیاز به قدرت کم و شبکه‌های گسترده (LPWAN) دارد.

غول تراشه‌ی ایالات متحده‌ی آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد که مودم ۹۲۰۵ LTE برای دستگاه‌ها و برنامه‌های کاربردی که در LPWAN کار می‌کنند، شامل پوشیدنی‌ها، ابزارهای ردیابی، مانیتورهای بهداشتی، سیستم‌های امنیتی، سنسورهای شهر هوشمند و وسایل هوشمند است. مودم جدید کوالکام ۹۲۰۵ LTE از چند مدل LTE رده M1=eMTC و NB2=NB-IoT و همچنین اتصال ۲G/E-GPRS در یک تراشه پشتیبانی می‌کند. علاوه‌بر این، مودم یادشده می‌تواند برنامه‌های کاربردی توسط Arm Cortex A7 – تا  ۸۰۰ MHz – را با پشتیبانی از ThreadX و AliOS پردازش کند.

کوالکام در این اعلامیه گفت: «پردازنده‌های برنامه‌های کاربردی یکپارچه، از نیاز به یک میکروکنترلر خارجی برای بهبود هزینه‌ی بهره‌وری و امنیت دستگاه جلوگیری می‌کند».

علاوه بر این، تراشه ۹۲۰۵  شامل قابلیت‌های موقعیت‌یابی جغرافیایی مانند GPS، Beidou، Glonass و Galileo نیز می‌شود. از طرفی کوالکام تامین امنیت پایه در سطح سخت‌افزاری از طریق قابلیت Qualcomm’s Trusted Execution Environment یا «محیط اجرای امن کوالکام» را ممکن کرده است. پشتیبانی خدمات ابری نیز در دسترس است. فرستنده RF که از پهنای باند بین باندهای ۴۵۰ مگاهرتز تا ۲۱۰۰ مگاهرتز پشتیبانی می‌کند نیز در انتهای این مجتمع قرار گرفته است؛ غول تکنولوژی در این‌باره می‌گوید: «این اولین تجاری‌سازی در فضای اینترنت اشیا سلولی محسوب می‌شود».

بر اساس اعلامیه کوالکام، مودم ۹۲۰۵ در مقایسه با نسخه‌های قبلی خود ۵۰ درصد کوچک‌تر و ارزان‌تر است و به‌گونه‌ی طراحی شده است تا مصرف انرژی را تا ۷۰ درصد در حالت غیرفعال کاهش دهد. توسعه‌دهندگان علاقه‌مند به استفاده از تراشه مذکور می‌توانند به یک کیت توسعه‌ی نرم‌افزار (SDK) مناسب، در زمان استفاده و سفارشی‌سازی برنامه‌های کاربردی برای استفاده در این پردازنده دسترسی داشته باشند. این کیت «از قبل یکپارچه‌شده» از پلتفرم‌های ابری شاملAlibaba Cloud Link One، China Mobile OneNET، DTSTON DTCloud و Verizon ThingSpace نیز پشتیبانی می‌کند.

به گفته وییری ونگی معاون مدیر محصول در بخش اروپایی کوالکام:

نوآوری‌هایی که در مودم Qualcomm 9205 LTE وجود دارد، برای پشتیبانی بیش از ۶ میلیارد دستگاه اینترنت اشیا مورد انتظار با قدرت کم و اتصال به شبکه گسترده تا سال ۲۰۲۶ بسیار مهم است. فناوری LTE IoT پایه و اساس چگونگی کمک اتصال ۵G به اتصال عظیم اینترنت اشیا است و ما این فناوری‌ها را برای مشتریان در سراسر جهان عرضه می‌کنیم تا در ایجاد راه‌حل‌های نوآورانه به آن‌ها کمک کنیم؛ این کمک‌رسانی می‌تواند به تغییر صنایع و بهبود زندگی مردم کمک کند».

طبق گفته وییری ونگی، تراشه ۹۲۰۵ کوالکوم در ۱۵ ماه گذشته در حال توسعه بوده است و اکنون بیش از ۸۰ مجوز در اختیار دارد که بیش از ۱۱۰ طرح در حال تکمیل و تایید یا در مراحل نهایی طراحی است. انتظار می‌رود که طرح‌های مبتنی بر این مودم در سال ۲۰۱۹ در دسترس تجاری قرار بگیرند.

در خبرهای مرتبط، ماه گذشته کوالکوم، اسنپدراگون ۸۵۵ پلتفرم تلفن همراه را معرفی کرد. جدیدترین تراشه در این خانواده به یک مودم X50 5G برای هر دو فرکانس زیر ۶ گیگاهرتز و mmWave، پشتیبانی از Wi-Fi 6، ماژول‌های آنتن QTM052 و موتور هوش مصنوعی نسل چهارم کوالکام AI مجهز شده است.

منبع: زومیت

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.